Center Holistic / Izdelki / Olje divjerasle moringe, 50ml
olje-divjerasle-moringe-50ml

Fushi

Olje divjerasle moringe, 50ml

Olje moringa semen se pridobiva iz zrelih semen tropske čudežne rastline Moringe (Moringa oleifera). Je izjemno cenjeno lepotno olje, saj ima hranilne, antibakterijske, antioksidantne, protivnetne, negovalne in anti-age lastnosti.

>> Celoten opis
(9 ocen)
21,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Odlična lastnost moringa olja je tudi njegova stabilnost, saj to olje ne postane žarko leta in leta. Ta edinstvena lastnost olja je posledica njegovih lastnih anstiseptičnih lastnosti in visoke vsebnosti antioksidantov, ki jih vsebuje.

Moringa olje je idealno hranljivo olje za mehčanje, vlaženje in hranjene ter anti-age delovanje na koži. Ker olje deluje tudi čistilno, kožo osveži in odstrani nečistoče, zato je koža takoj videti bolj sveža. Olje lahko torej uporabite tudi za čiščenje kože, kot vroči oljni tretma za kožo ali kot nočno olje za utrujeno kožo.

Moringa pa ponuja tudi veliko drugih blagodejnih lastnosti. Vsebuje kar 9 od 20 esencialnih aminokislin in je bogat vir maščobnih kislin, še posebej Omega9 maščobnih kislin. Flavonoidi, še posebej pa fitosteroli v olju delujejo v kombinaciji, ki niža vnetja, impresivna pa je tudi vsebnost mineralov in vitaminov v moringa olju, zaradi česar je to olje čudoviti dodatek k negi vaše kože.

 

Pakiranje

50ml

Sestavine

Hladno stisnjeno, divjeraslo olje moringe.

Ta steklenička svežega Fushi olja divjerasle moringe je narejena iz približno 666g negovalnih semen moringe.


(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

#holistic

Loading...